РОТАЦІЙНА БОРОНА «СтепАгро РШ»

Призначений для весняного і осіннього розпушування ґрунту покритого стернею або іншими рослинними залишками, загортання насіння бур’янів і знищення падалиці культурних рослин, а також для вирівнювання мікрорельєфу, створеного попередньою обробкою; для весняного боронування озимних і пропасних культур, передпосівної обробки ґрунту на поораних полях і догляду за багаторічними травами.

Стійка комплектується двома шпоровими колесами, колеса зварні на 15 шпор підігнуті під певним кутом або «клепані» на 16 шпор в формі лопатки. Шпори термооброблені, що забезпечують цілісність на весь термін експлуатації.

Шпорові колеса кріпляться смугою 16*45 мм вільного коливання яка забезпечує 100 % копіювання поверхні поля. Кожна стійка і шпорове колесо кріпляться з використанням калених втулок. Завдяки зручному кріпленню кожна стійка легко знімається або переміщується по рамі з можливістю працювати по міжряддю.

Ротаційна борона СтепАгро РШ розпушує ґрунт, дає повітря (азот, кисень) кореневій системі рослини, викидає бур’ян (білу нитку), закриває і зберігає вологу.

 Технические характеристики

СтепАгро РШ 4.2

Ширина захвата, м

6,2

Расход топлива, л/га

1…1,7

Рабочая скорость, км/ч

10…25

Агрегатируется с тракторами л.с.

от 80

Актуальную цену на данный агрегат всегда можно найти в нашем каталоге цен.